Predstavljen “Multivan Merida” MTB tim na Majorci

Pin It
Hermida u duginim bojama

Prezentavija MTB Multivan-Merida tima, održana je prošlog vikenda na Majorci. Aktuelni svetski šampion Hose Antonio Hermida (Jose Antonio Hermida), prisutnima je predstavio novu opremu i dres svetskog šampiona za 2011. godinu.

Ovo je bio naporan dan za svetskog šampiona, zbog iscrpljujućih pitanja novinara, iz više od dvadeset zemalja. Bili su prisutni i predstavnici sponzorskih brenodva, bez kojih jedna ovakva prezentacija ne bi mogla da se održi

Mogu da kažem da sam uvek imao dobar kontakt sa novinarima i da sam imao ljubazan odnos sa njima tokom čitave moje karijere. Svakako da od trenutka kada sam postao svetski šampion, interesovanje novinara, za moje aktivnosti, se udvostručilo“, rekao je Hermida.

Prezentacija tima, bila je ujedno i prezentacija nove opreme i Merida bicikala, uključujući i drumske bicikle, ciklo kros bicikle i 29-jnere.Prema rečima Hermide, nema značajnih promena u XC biciklama.

„To je model koji radi odlično i teško je  poboljšati ga, iako Merida radi na tome da ih još više unapredi. Novina je je nova „big nine“ , hardtail sa točkovima od 29 inča. Mnogo mi se sviđa ovaj model i siguran sam da ćete me videti na više od jedne trke kako ga vozim“, izjavio je svetski šampion. Novu Meridu 96 možete pogledat OVDE

Zajedno sa svojim kolegom, Ralf Nafom, Hermida će sezonu otvoriti 27. februara na “Andalucía Bike Race” kupu.

Ova prezentacija je sa prošlogodišnjeg predstavljanja

(bicisvet.com/cyclingnews.com/Nemanja Glišić)

 

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

Leave a Reply