Pipo i Kev (video)

Pin It
Pobednici San Rema

Filipo Pocato (Filipo Pozzato) i Mark Kevendiš (Mark Cavendish) govore o svom prijateljstvu, sukobu, o tome šta ih spaja, šta razdvaja.

Sada su prijatelji ali pre tri godine, kako Mark u šali kaže, novinari su napravili sukob među njima. Oni kao razlog navode to što se nisu poznavali dovoljno dobro. Složni su po pitanju jednog. To je da vole lepe stvari:  automobile, lepe žene i satove.

Pocato izdvaja Maria Ćipolinija kao najvećeg sprintera do sada, jer je po njegovim rečima Mark još uvek mlad.

Ono što im je svakako najveća zajednička tačka u profesionalnoj karijeri je to što su pobednici trke Milano-San Remo, jedne od najčuvenijih jednodnevnih trka na svetu. Svake godine je pitanje hoće li biti sprint ili ne. Mark izdvaja to da su Pozatove pobede ipak malo drugačije i možda vrednije od njegovih jer Pipo to ipak radi sam i u velikom stilu dok je za pobedu Kevendiša u velikoj meri zaslužan tim, a sve pobede su skoro na isti način.

(bicisvet.com/cyclingnews.com/Đorđe Pejković)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

1 thought on “Pipo i Kev (video)

  1. kruno says:

    -Prije mi je Mark Cavendish bio antipatićan, možda zato jer ne volim navijati za velike favorite a i ostavljao mi je dojam arogantnog tipa, ali kako sam odgledao ovaj filmić i onaj di Mark predstavlja sam sebe polako mijenjam mišljenje o njemu…. Mislim nije da ga sad obožavam alii…..

    Reply

Leave a Reply