Gabor Kasa. Pobeda i žuta majica (video)

Pin It
BiciSvet šampion

Gabor Kasa član Manisaspor tima iz turske pobednik je druge etape trke kroz Srbiju vožene od Banje Koviljače do Pala u dužini od 166,5km. Ivan Stević iz Partizana je danas ipak stigao do postolja na treću poziciju.

Etapu je obeležio beg osmorice vozača koji su se odvojili kod Zvornika i koji su celog dana imali prednost između 3-5min.

Na drugom brdskom cilju je krenula i kiša a begunci su dostignuti na spustu ka Palama. Gabor se najbolje snašao na spustu po kiši i uspeo da stigne na liniju cilja sa par sekundi prednosti u odnosu na pratioce

Video sa intervjuom ekskluzivno za BiciSvet


Opširniji intervju sa  Gaborom pročitajte OVDE


(BiciSvet.com/Đorđe Pejković)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

5 thoughts on “Gabor Kasa. Pobeda i žuta majica (video)

 1. Macan says:

  U Srbiji, postoji izvestan broj talentovanih vozaca koji su prosli kroz “maillon de file”. Definitivno je Gabor Kasa jedan od njih. Nisam bio u mogucnosti da popricam sa njim jer sam se skoncentrisao na Erwana Brentecha sa kojim sa poceo da saradjujem krajem 2008 godine, i sa kojim sam u pregovorima za definitivan radni status.
  Isto tako smatram da i Gabor ima mogucnosti da se ukljuci u profesionalni biciklisticki sport vecih sfera, kao i Stevic, Hasanovic, Zolt a i znatno mladjiji vozaci.
  Srdacno mu zelim da mu i taj status resi i time ostvari pristup vrhunskom prpfesionalnom biciklizmu.

  Reply
 2. Goran says:

  Tako treba, a ne da bečimo oči u postponoćne sitne sate!
  Našima sve najbolje, biće i sutra teško, pogotovo deonica Rogatica-Višegrad preko Sjemeća. To sam jednom prešao kolima i zaista se takve deonice ni Tur ne bi postideo.

  Reply
 3. kizza says:

  Bravo za naše momke, ali bravo i za BiciSvet ekipu !!!!

  Reply
 4. basso says:

  Odlicno,etapa,zuta majica i plus Stevic na postolju! Svaka cast momci!

  Reply

Leave a Reply