Pobeda na trci kroz Srbiju na praznoj gumi (video)

Pin It

Pobeda i to kakava i to gde i to kako i to sa koliko i to protiv koga! Ivan stević pobedio je 51. Trku kroz Srbiju u centru Beograda, prolazivši pored svoje kuće, sa samo 2” (dve sekunde) prednosti u odnosu na Mihaela Rasmusena.

Da li je potrebno reći nešto više od toga. Nakon četrnaest godina profesionalne karijere Stević je došao do svoje najveće pobede i to na praznoj gumi. Čuli smo za defekt na 15km do cilja, ali za ovaj se saznalo tek po prolasku linije cilja. Stević dolazi do pobede u stilu Johana Van Sumerena na Rubeu ove sezone (klikni ovde). Sve se odvijalo dobro i odličnim kockicama koje su se poklapale iz dana u dan, da Ivan preuzme, i da zadrži majicu na svojim leđima do samog kraja kada ga je tabular spasao.
BiciSvet_ski Stević:

Nakon prolaska linije cilja redom su prilazili vozači rodbina i prijatelji da mu čestitaju na pobedi. Najglasniji je bio Darko Blažević koji je čak i zapevao posle par Stevićevih suza u naručju svoje majke. Potrajalo je slavlje sve do proglašenja i naravno posle, gde bi drugo nego kod Cece na Adi

A posle čestitki, ceremonija proglašenja i neizbežni šampanjac uz himnu koja naravno nije bila pogrešna kao kod Kotadora i to dva puta. Pre 2 godine Kontadoru je na postolju intonirana Danska himna. Sada ispred skupštine Bože Pravde a danski šampion i velika svetska zvezda na stepenici ispod Ivana Stevića.

(BiciSvet.com/Đorđe Pejković)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

1 thought on “Pobeda na trci kroz Srbiju na praznoj gumi (video)

Leave a Reply