Schleck Bros.

Pin It

Braća Šlek?
Kada sada malo bolje pogledamo možda i nisu mogli više. Možda su se i uplašili mada sve u svemu nije loše.

Kao i oni sami kažu nemaju za čime da žale jer je Kadel bio bolji, plus što je veliki uspeh to što su se pored veoma jake konkurencije na ovogodišnjoj trci obojica našli na podijumu.

I opet kako se svi ponekad tešimo ostaje dogodine, ali taj termin je uvek daleko i u magli – novo mučenje novi treninzi i plan i program

 

Andy Schleck:

Frank Schleck:

(BiciSvet.com)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

3 thoughts on “Schleck Bros.

 1. vuk8 says:

  Slažem se 100%. Daleko su oni od pravih univerzalaca a neće nikad ni biti. Nema šanse da oni mogu da izvezu hronometar ni približno dovoljno osim ako ga samo zbog njih ne skrate na 10km. Pa pogledaj bre kakvi su tanjušni ko gliste. I uopšte mi nije jasno čemu tolka frka oko njih, svaka trka oni favoriti, po čemu šta su do sad veliko uzeli pa da imaju takav status, osim strahovito jakog lobija. Pa ima bre vozača sa osvojena po dva-tri pro tura pa ih niko i ne spominje. Te stvari mi strašno idu na nerve, pa ima najmanje 10 vozača jačih od njih u svakom trenutku. A ovo sa Contadorom je prevršilo sve moguće granice, ko god da je u pitanju mnogo je, pa on da je pravi sportista ne bi ni vozio dok se to ne završi a ne ovako, postalo je već degutantno. Sve ovo će srozati ovaj sport na nulu.

  Reply
 2. Robert says:

  po meni previše taktiziraju…trebalo bi više da voze,…kao npr. ove godine Cadel…ili Alberto na Giro-u…

  Reply
 3. endimon says:

  Ruku na srce, njih dvojica su ‘neslani’ vozači! Jedino ako jedne godine ne bude neko šampionski raspoložen mogu uzeti. Inače ovi Andy kao ukleti, recimo Andy Murray će uzeti grand slam u Londonu kad se povuku Nole, Fedex i Rafa 🙂 Tako nešto možda i ćukne A.Schleck, neka mu je sa srećom!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *