ACROS hidraulični menjači

Pin It
ACROS T-shirt

Nemačka firma Acros je ove godine izasla na tržište sa revolucionarnom idejom menjana brzina.

Za razliku od standardnih menjača koje pokreće sajla, ovi menjači su hidraulični. Nema viša sajli i bužira, stalnog prljanja i stalnih problema oko sajli. Sve pokreču mali klipovi u šalterima i to rade sa minmalnim otporom.

Svi delovi su odrađeni CNC mašinama i težina čitavog sistema je svedena na minimum, a preciznost menjanja brzina je maksimalna.

Po njihovim rečima ultimativno niska težina znači brzina, pa je tako težina čitavog sistema koje čine prednji, zadnji menjač i šalteri 303 grama. Takođe, menjači mogu da se koriste za 8, 9 ili 10 brzina samo promenom jednog dela!

Kako bi promovisali svoj novi proizvod, firma Acros je organizovala konkurs za najbolju majicu sa njihovim logom. Takmičar sa najviše glasova će dobiti nove Acros menjače. Naš urednik MTB sekcije, Nemanja Glišić učestvuje u takmičenju. Pomozite mu da osvoji ovu nagradu, kako bi mogao da nam piše svoje utiske iz prve ruke > KLIKNI OVDE

Glasaj te tako što ćete posetiti Acros stanicu na facebook-u i likovati istu. Zatim u delo T-shirt competition,otići na vote i naći majicu „Nemanja“, potvrdite accept terms i conditionse i kliknite vote.

(BiciSvet.com/Nemanja Glišić)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

3 thoughts on “ACROS hidraulični menjači

  1. BiciSvet says:

   Pa nego Šta – Nemanja je car kralj prvak u skoku u dalj 🙂 sa MTB-om i sad će da nam da jedan krug da probamo ACROS 🙂

   Reply
   1. Nemanja Glisic says:

    Zvanicno je i proglaseno da sam pobedio! Hvala svima koji su glasali!

    Reply

Leave a Reply