Bicisvet

Solestar - karbonski ulošci za stopala

SOLESTAR kompanija se pojavila na svetskom tržistu sa karbonskim ulošcima i za samo par godina, koliko postoje, uspeli su da pridobiju najbolje svetske bicikliste i “nateraju” ih da koriste i obožavaju njihov proizvod.

SOLESTAR je partner trenutno velikom broju PRO Tour timova, a njihov proizvod koriste i mnogobrojni profi vozači a od skoro i kros kantri skijaši

Verovatno se pitate o kakvim ulošcima je ovde reč? Kompanija SOLESTAR proizvodi karbonske uloške izuzetno visokog kvaliteta koji pomažu da se sva energija stopala usmeri na prednji deo-pedalu, i time sprečava da se snaga prilikom voznje rasipa i odlazi na ostale delove stopala. Pored toga što daju veću brzinu i povećavaju snagu, uslošci takođe sprečavaju kretanje stopala levo-desno prilikom vožnje. Na taj način pomažu da se samo stopalo ne greje dodatno i “ne prokuva” prilikom svakodnevnih višečasovnih treninga i trka.

Ulošci se prave po merama za svakog vozača jer ne postoji isto stopalo. Prilikom svake izrade uloška uključen je Oliver Elsenbach, koji je u svojoj karijeri napravio više od 50000 komada. Oliver, pored toga što pravi savršene uloške za profesionalne vozače, daje ostalim biciklistima odlične savete prilikom izbora sprinterica, što sve zajedno olakšava vožnju i sprečava povredu stopala.

Andre Grajpel, Philipe Gilbert, Fabian Canćelara svojevremeno, Vout Van Aert, Peter Vakoch, Mateo Trentin, Rik Zabel, Nils Polit, Tiiesj Benoot su samo neki od vozača koji u svojim sprintericama imaju karbonske Solestar uloške. - uostalom pogledajte OVDE sami, dok na njihovom YouTube kanalu ima lepo sve prikazano vezano za tehnologiju i način delovanja - www.solestar.de

(BiciSvet.com/solestar.de/Jelena Jelić)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down