Liga Srbije Aranđelovac 2013

Pin It

Jovan-ZekaJovan Zekavica, član seniorske ekipe Biciklističkog kluba BORAC, pobedio je sedmu trku u okviru Biciklističke lige Srbije koja je održana u Arandjelovcu u nedelju 06.10.2013.godine.

Predposlednja trka u okviru biciklističke lige Srbije za 2013 godinu, održana je u Arandjelovcu u okviru Memorijala Milana Milićevića Pula, u organizaciji biciklističkog kluba Šumadija Biro plan. Staza je bila kružna ulicama Arandjelovca, dužina kruga je bila 1100m.

Seniori su vozili 35krugova, na ovako kratkoj i tehnicki zahtevnoj stazi razvila se velika borba od samog starta. Biciklisti Borca diktirali su jak tempo, sto je prouzrokovalo da se u vodećoj grupi od četirii takmičara nadje Zekavica. U finišu trke Zekavica je uspeo da se odvoji od svojih pratilaca i u solo vožnji prvi prodje kroz cilj ispred Ivana Stevića iz OBK Beograda i Marka Stankovića iz Metalca.  Glavnu grupu uspeo je da odsprinta Marko Danilović i osvoji peto mesto, dok je Stefan Stefanović bio sedmi. Ovi rezultati su uzrokovali da Borac osvoji prvo mesto ekipno ispred Metalca iz Kraljeva i Radničkog iz Kragujevca.

Poslednja trka u sezoni biće idućeg vikenda u Nišu  gde će se voziti i finale ovogodišnje Biciklističke lige. Borac se trenutno nalazi na drugom mestu sa malim  zaostatkom za Radničkim iz Kragujevca, tako da se očekuje velika borba.

(BiciSvet.com/Borac-Čačak)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

2 thoughts on “Liga Srbije Aranđelovac 2013

 1. darko says:

  Izgleda su svi pomrli :). Verovatno ce se setiti da okace rezultate do kraja godine a kada cemo dobiti rezultate jucerasnje trke bolje nikoga i da ne pitam.

  Stvarno je sramota da ne mozes najobicniji fajl da okacis danima na sajt. Kakav nam je savez biciklizam i biciklisti su nam jos i dobri.

  Reply
 2. goran says:

  Da li postoji neko živ u BSS da okači rezultate trka u nekom normalnom vremenskom roku (ako ih uopšte i okači), pošto se dotični rezultati više ne mogu dobiti na FB strani Sudijske organizacije BSS, gde se onaj koga to uopšte interesuje upućuje na sajt BSS?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *