Omloop Het Nieuwsblad 2015

Pin It

omloopSezona klasika je upravo krenula ovom trkom.

Stari scenario 20-ak uspona popločanih kockom na 200km i nikad bolja završnica nego li ove 2015. Ko nije gledao LIVE ne zna kakav je triler u završnici propustio.

Pobeda iz nemoguće situacije, i prvi uzastopni trijumf na ovoj trci još od ’97 – ’98 – REZULTATI a evo i videa za sve one koji su propustili LIVE – ko nije upamtio evo još jednom da ponovim da linkove za live praćenje ostavljam na našoj fejsbuk stranici. Sutra 1.III je novi klasik ovog puta na programu Eurosport 2 od 15h

Nešto su pobrkali lončiće Bonen i ekipa. Prvo razvale grupu mnogo rano (40km do cilja) a onda vuku do daske i pocrkaju svi na kraju. U završnici Bonen skače, a Terpstra sprinta – sve naopako. Posle bitke svi su generali ali mogli su da sačekaju Vanmarkea i Van Avermeta, plus što bi imali još jednog svog čoveka a onda bi tek bilo zanimljivo… Ovako kapa dole za SKY i Stanarda.

Nisam neki njihov fan, ali ne pamtim da sam nekad ovako navijao i skakao u završnici, kao što je to ovog puta bilo za Iana Stanarda – svaka čast! Njjači čovek danas bio je Sep Vanmarke jer je pored dva defekta baš kad se lomila trka stigao 5-ti, a najsrećniji i najpametniji je pobedio – Ian Stanard

(BiciSvet.com/Đorđe Pejković)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

4 thoughts on “Omloop Het Nieuwsblad 2015

 1. Boris Stanković says:

  Sutra ništa od biciklizma za mene.ES 2 sa fudbalom.

  Reply
 2. Miloš says:

  Steta sto Cancellara i Sagan nisu bili tu, kakva bi tek onda trka bila.
  Ko od favorita sutra vozi?

  Reply
 3. MilanNS says:

  Kada je Stanard uhvatio Bonena i kada je Tersptra odmah skocio, tu da ga nije Vandenberg hvatao (to mi je veliko zasto) bio bi slican epilog kao u Rubeu prosle godine.
  I jedno pitanje, na http://tv.sb.eurosport.com/ pise da je Bundesliga sutra od 15h na ES2, a da Kurne ima tek repriza u 3 sata posle ponoci..?

  Reply
  1. Boris Stanković says:

   Sutra u 10:00 repriza.Nema prenosa,ako ti je ES2 sa Bundesligom.

   Reply

Leave a Reply