TDF’16 Moirans-en-Montagne – Berne 206 km E16

Pin It

Tur danas stiže u glavni grad Švajcarske, Bern. Bern nikada nije ugostio etapu Tura, a sam Tur nikada ranije i nikada u budućnosti neće imati vozača poput Fabijana Kanćelare, koji je rođen u Bernu.Legendarni Spartakus je ukupno 29 dana u svojoj karijeri nosio žutu majicu, što predstavlja rekord po vremenu provedenom u liderskoj majici, a da vozač nije pobedio na čitavoj trci.

16-PROFIL

Pošto ključne planinske etape tek slede, SKY, Astana i Movistar će verovatno dopustuti Etixu, Dimension data i Loto Soudal timovima da kontrolišu trku. Oni verovatno neće imati problema da to urade s obzirom da je staza mnogo blaža nego što to izgleda na profilu. Trebalo bi da vidimo klasičan scenario sa malim begom koji biva dostignut u predgrađu Berna pred sprint. Međutim u samo gradu se nalazi jedna klopka- kratak, strm uspon pod kockom. A vama ostaje da pogađate kome najviše odgovara kocka. Ne mora da znači da će Kanćelara pobediti, ali ako se to desi bića ludnica u Bernu.
NAGRADNA IGRA IMA – PROGNOZE DO 12h SVAKI DAN RAZLIČITE NAGRADE – SPONZOR:

sportzona

RETROSPEKTIVA:

VIDEO

REZULTATI:

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

34 thoughts on “TDF’16 Moirans-en-Montagne – Berne 206 km E16

 1. Bogdan says:

  Danas idem na Kancelaru,iz principa 😀 Nadam se da ce biti silno napaljen da pobedi njegov umor. Jednom se ide u penziju.

  Reply
   1. SSS says:

    Ja nemam pogodak 🙂
    Javiću ti se na mejl u toku dana

    Reply

Leave a Reply