8. BiciSvet Rođendan

Pin It

Divan dan divan dan za sajt – OSMI rođenđan.
Eeej osmi!
Da mi je neko u startu pričao ne bi mu verovao. Iako sajt u prethodne dve godine nije toliko aktivan ipak je tu sa nama da proslavi ovaj 15-ti februarski dan. Kako je sve počelo i zašto baš danas imate OVDE da pročitate – kada se slavio 1-vi rođendan.

Osam godina je kao dlanom o dlan prošlo. Dugujem Vam zahvalnost što ste i dalje tu i što čitate i ovo malo redova koje pišem. Iako ove pisane reči mozda nisu toliko o biciklizmu jesu na sajtu BiciSvet koji je prvobitno nastao iz potrebe da mi bude podrška tokom prenosa trka.

Mnogo se stvari promenilo od te 2010 godine kada se rodila ideja o nečemu ovakvom. Internet je bio dosta drugačiji a od tada do danas se u mnogome promenio i odnos sportista prema publici. Promenio se i naš voljeni sport. Ispratili smo neke asove dočeakli neke nove, ali se i dalje radujemo trkama i duelima na drumu, kaldrmi, utabanoj zemlji.
Sa vremenom menjamo se i mi. Tako, teška srca, moram da priznam da sam se i ja promenio. Na bolje ili na gore – ko će ga znati, ali da bi promena bila bolja ili gora moralo je biti promene. Ona najveća promena je to da od marta 2017 i OVE TRKE nisam vise sa Vama pokraj malih ekrana, ali sam i dalje tu na sajtu BiciSvet (više na FB stranici) koji će i ubuduće spajati sve nas – Nas ljubitelje biciklizma.

Gledano iz ove pozicije ono šta bi sadašnji ja mogao da poručim samom sebi iz te 2010-te godine kada sam pokretao sajt je: “Samo guraj i nikad nemoj da zaboraviš da si BiciSvet stvorio iz srca i iz ljubavi” a ono što bih poručio Vama je:
Još jednom HVALA VAM ŠTO STE I DALJE TU  – Đorđe Pejković –

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

3 thoughts on “8. BiciSvet Rođendan

 1. Zoran says:

  Ole, jedva čekam sa se vratiš, sa Ognjenom ili bez, samo da gledam najzanimljivije bici prenose ikada 🙂 Kada posao bude u drugom planu, ljubav prema najlepšem sportu će izbiti u prvi plan. Srećen 8. rođendan, a nadam se da ćemo dočekati i 28. u bilo kom vidu komunikacija te 2039. 🙂 Sve najbolje

  Reply
 2. Darko says:

  Neka je sa srecom i jos mnogo kilometara da svi izvezemo i propratimo :).

  Vec sam se zabrinuo za tebe, 8 meseci ni traga ni glasa. Fejs nemam i ne pratim i nije mi ni palo na pamet da pogledam.
  Red bi bio da se jedini sajt koji je ozbiljno pratio trke vrati u igru ;).

  Reply
 3. Sekii says:

  Srećan rođendan. Da nije vas ne bih I dan danas imao majicu bigshot 😀

  Reply

Leave a Reply