Bicisvet

Počinju prave trke u 2020

Dok se Veljko Stojnić šeta u crnoj majici po pustinji, Dule Rajović guli zemljanje puteve u Ruandi ne bi li skupio malo prašine za Rube, a reprezentacija Srbije skuplja kilometre u Turskoj, ostatak sveta se sprema za predstojeće klasike koji počinju u subotu 29. februara 2020.

75. po redu "Omloop Het Nieuwsblad" željno isčekuje nestrpljivi Peloton da se oproba po kaldrmi. Kako stvari stoje što se vremenskih uslova tiče biće hladno vreme a u Belgiji je ovih dana padao i sneg. Trka je tradicionalni početak sezone klasika kojoj sada slobodno možemo pridodati i Strade Bianche koji će se voziti sledećeg vikenda. Nadamo se da trku belih puteva Toskane neće ugroziti "corona virus" koji je već digao na noge Lombardiju na severu Italije.

Što se #BiciSvet ekipe tiče - naravno da ćemo ispratiti ovu trku kao i narednog dana 1. marta Kurne-Brisel-Kurne i sve vam to predstaviti u našem podkastu koji možete poslušati na MIXCLOUD-u ili pogledati na YouTube-u. Pozivamo vas da sa nama učestvujete u kreiranju narednih epizoda Vašim pitanjima sugestijama. A tu je naravno i neizostavni > "INSTAĆ" <

raspored klasika - propalo sve zbog korone :-/
07.03 Strade Bianchemore
21.03 Milano-Sanremomore
01.04 Dwars door Vlaanderen
05.04 Ronde van Vlaanderen
12.04 Paris-Roubaix - @BiciSvet je planirao izveštaj sa staze!
25.03 Driedaagse Brugge-De Panne
27.03 E3 BinckBank Classic
15.04 De Brabantse Pijl
19.04 Amstel Gold Race
22.04 La Flèche Wallonne
26.04 Liège-Bastogne-Liège

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down