Bicisvet

Srećna Nova 2015

Uvek teško pitanje šta reći ljudima za novu godinu tj. kako im čestitati. Danima razmišljam kako to da obavim ovde na sajtu. Šta da vam kažem o prethodnoj godini kad skoro da se nisam ni družio sa vama, ni na Eurosportu, ni ovde na sajtu. Poslednja trka koju sam u 2014 komentarisao na Eurosportu bila je Milano-Sanremo, a za ozbiljniji tekst ili analizu koju sam napisao, ne mogu ni da se setim datuma.

Moram da se zahvalim svima vama koji ste posećivali sajt dok sam gastarbajtovao pored Volge. Dugujem zahvalnost za prošlu 2014.g ponajviše mom drugu Dimitriju Partonjiću iz Kruševca. On je poželeo da objavi jedan svoj tekst na sajtu, baš kada sam otišao u Rusiju. Tajming mu je bio odličan a tekst još bolji. Dimitrije najzaslužniji za to što je sajt radio prethodne 2014. godine. Da ne zaboravim da se zahvalim svim dragim ljudima koji me okružuju i podržavaju, jer oni su doprineli da sajt sada ulazi u 5. (petu - eej petu čoveče :-) ) godinu postojanja, kao i svima vama koji ste svojim tekstovima i sugestijama pomogli da sajt traje svo ovo vreme.

Da ne dužim...uz najlepše želje i u nadi da ćemo se više družiti, pedale okretati, trke uživo gledati BiciSvet EKIPA u sastavu Dragana Petrović, Dimitrije Partonjić, Vanjezi Vanja, Đorđe Pejković poručuje
NEK VAM JE: 

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down