Bicisvet

TREK MADONA

U seriji predstavljanja „mašina“ koje voze najbolji svetski vozači, donosimo vam priču o biciklu koji sa ponosom vozi tim Leopard Trek. U pitanju je Trek Madone 6.9 SSL LEOPARD/Schleck edition.

Madona poseduje sve kvalitete koji čine jedan PRO bajk: precizno upravljanje, udobnost tokom duge vožnje, ručnu izradu i individualno prilagođavanje.

Viljuška ima dva zadatka:da obezbedi bočnu krutost tj. stabilnost u krivinama i da apsorbuje nesavršenosti na putu. Trekova E2 viljuška je dizajnirana tako da ostvari oba zadatka.BB90 je najširi dostupan ležaj pogona na drumskom biciklu. Karbonski BB90 čini ram lakšim, čvršćim i smanjuje otpor pri ubrzanju. On eliminiše potrebu za dodatnim delovima. Manje delova znači i lakši ram. Integrisani bužiri pružaju besprekoran prenos, bolje kočenje, lakšu  montažu i održavanje. U ram je  integrisan i senzor računara  za merenje brzine, razdaljine i ritma.

Kako se pravi TREK MADONA smo vam već pokazali > LINK

Sedmostruki osvajač  Tura, Lens Armstrong, je rekao za Madonu: "To je daleko najbolji bajk koji sam ikada vozio, zbog načina na koji se oseća, čuje i izgleda. Madona je evoluirala od moje prve pobede na Turu 1999. Nema sumnje da će Trek imati najbolju opremu u ovogodišnjem pelotonu"

>BMC SLRO1
>COLNAGO C59
>SPECIALIZED SL3
>ORBEA ORCA
>PINARELLO DOGMA
>CERVELO S5

(BiciSvet.com/izvor:trekbikes.com/Dragana Petrović)

O autoru
Gaga
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down