Bicisvet

Vigins u bolnici - polomio rebra?

Šampion tur d fransa Bredli Vigins zbrinut je u bolnici u Lankaširu posle udesa u sredu uveče, što je potvrđeno na sajtu SKY tima.

Zadržan je preko noći u bolnici na ispitivanju a njegove povrede nisu ozbiljne pa očekujemo brz oporavak“ pisalo je u zvaničnom saopštenju SKY tima.

„Lancashire Evening Post“ javio je da Vigins nije bio daleko od kuće kada se dogodio incident, dok je lokalna policija u svom izveštaju navela da je Vigins verovatno polomio rebra i da ima povrede ruke i zgloba.

Smatra se da se Vigins uključivao na glavni put posle stajanja na pumpi kada ga je udario auto.

Dok sam stigao do njih on se već pomerio na bezbednije mesto, ali je još uvek bio na zemlji i videlo se da je u velikim bolovima. Rekao je da misli da je slomio rebro. Brzo je stiglo dosta policajaca dok je ambulantno vozilo stiglo posle 15min“ rekao je momak koji je radio na pumpi.

Auto koji je udario Viginsa bio je "Vauxhall Astra" dok je za volanom bila žena, vidno uzrujana i potrešena. Na mesto nesreće ubrzo je stigla i Ketrin - Viginsova supruga koja je bila izuzetno ljuta, ali je Bredli uspeo da je smiri.

Pumpa na kojoj se desio udes:

(BiciSvet.com/cyclingnews.com/ĐorđePejković)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down