Bicisvet

Kišerlovski se oporavlja od pada

Robert Kišerlovski proveo je noć u bolnici posle spektakularnog pada na 7.etapi Parz-Nice u subotu, kada je završio ispod parkiranog kamiona.

"Nemam ništa slomljeno ali imam 8 šavova na svom licu i bol po celom telu. Ovo je bilo grozno iskustvo. Nikada pre se nisam našao u takvoj situaciji. Toliko sam se uplašio da sam zaboravio gde se nalazim. Tek posle pola sata setio sam se da sam negde u Francuskoj" izjavio je Kišerlovski za medije na aerodromu pri povratku kući u Rijeku.

Evo kako je Robert ukratko opisao incindent "Vozio sam normalno na spustu. Nisam išao uopšte prebrzo, niti napravio grešku, ali nisam bio ni svestan koliko je bilo klizavo. Jedan jak nalet vetra, od pozadi, je presudio da se nađem ispod kamiona. Još uvek ne znam šta se stvarno fogodilo. Ušao sam u krivinu normalno, ali sam izgubio kontrolu na izlasku iz krivine. Video sam taj plavi kamion i pomislio: Oh Bože! Ovo će boleti. Sada mi predstoji dugačak odmor kod kuće"

Kišerlovski je trebalo da učestvuje trci "Istarsko proljeće" u okviru reprezentacije, ali će sada morati da otkaže učešće.

"Moj glavni cilj u prvom delu sezone je Giro d'italia uz Romana Krojcigera, i zato ću morati da se fokusiram samo na to, tako da ću možda učestvovati tek na Trentinu sledećeg meseca" rekao je za kraj hrvatski reprezentativac.

Pogledajte video gde se na kraju našao Kišerlovski, na etpi koja je pripala njegovom timskom kolegi Di Gregoriju

(bicisvet.com/izvor:cyclingnews.com/Đorđe Pejković)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down