Bicisvet

Pismo meseca maja

info@bicisvet.com

U petak sam bio na pregledu sa bebom, i evo šta sm radio u čekaonici na pedijatriji....gledao GIRO! A sa mnom je gledao i moj četvoromesečni sin Filip. Bledo su me gledali ljudi, zato što sam prvo morao da namestim TV. Sreća pa su imali kablovsku.Evo kako je sve izgledalo.

Došli smo na pregled u 15.30h u dom zdravlja, da bebac primi vakcinu. Međutim, rekli su nam da ne možemo da uđemo pre 16:15h. U čekaonici je bio TV, ali prvo sam morao da tražim da upale, a onda i sam da nađem eurosport. Gledali smo oko 45min, pa ušli po vakcinu. Bebac je loše podneo, plakao puno, ali obzirom da je bilo još desetak kilometara do kraja etape kad smo završili, morao sam da ostanem da gledam u čekaonici. On je u međuvremenu zaspao meni u naručju. Pri tom, velika je beba, ima skoro 9kg, i sve vreme sam ga držao, a cilj je bio na brdu pa je poslednjih 10km etape bogami potrajalo. Moram priznati da je bilo dosta čudnih pogleda upućenih prema nama u čekaonici, posebno na samom kraju etape kada se De Klerk borio sa Skarponijem i ostalima za pobedu. Ja sam tu navijao da on dobije sa sve Filipom u rukama... (Giro-pobeda De Klerka)

Kažem, mnogi su me čudno gledali i mislili da nisam bas čitav (i moja žena takodje). Na kraju, kad se etapa završila, mirno sam ugasio TV, pozdravio i zahvalio se ljubaznim sestrama i otišao.

Mogu samo da zamislim komentare posle toga! :-)

(bicisvet.com/poslao: Mihailo Tančev)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down