Bicisvet

Šampanjac i ženski donji veš

Prva pomisao bila bi da ovaj naslov nema nikakve veze sa biciklizmom i sajtom BiciSvet? E pa varate se. Upravo ovim naslovom mogu se ukratko predstaviti sponzori francuskog biciklističkog kluba Šampanj Šarlot (Champagne Charlott). Šampanjac nam je svima poznat, a verujem i donji veš.

O ukusu (mislim ukusu pića) ćemo nekom drugom prilikom, na druženjima u organizaciji BiciSvet-a, no treba pojasniti o kakvom se to čipkastom vešu radi? U pitanju je jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača ženskog donjeg rublja "LINGERIE"  kog u francuskoj, pretpostavljamo, prodaje izvesna Šarlot (Charlott Lingerie). Ovde stajemo sa daljim opisom. Zainteresovani za pomenute marke, mogu da odu na sajtove ovih proizvođača, i istraže o kakvim se proizvodima radi, tako što će kliknuti na obojena slova (par redova iznad).

Ostaje nam jedino da polemišemo o dizajnu dresova. Da li je moglo ovo bolje? Možda neki drugačiji dizajn, ili neki svetliji dres sa crnkom na njemu, moždaaaa...hmmm mnogo možda! Bilo kako bilo, reklama je reklama. Čisto sumnjamo da će popularnost ekipe zavisiti od rezultata momaka na točkovima, kojima nije uopšte žao da isprljaju ovaj dres.

(bicisvet.com/Đorđe Pejković)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down