Bicisvet

Žilber, Hušovd i Vokler poklanjaju žute majice za BiciSvet

Probudim se ja jutros oko polaaa...bolje da preskočim ovaj deo. Vratim se ja danas sa etape kad ono na vratima zamislite ko!? Žilber, Hušovd i Vokler lično! A meni se taman tada ispraznila baterija na telefonu i nisam mogao da ih snimim. ;-)

Ali jedva sam se nekako pribrao prozborio koju reč sa njima i poslao ih da odmaraju pošto, jelte voze i sutra tešku etapu. Uspeo sam nekako da ih presvučem i maznem im po jednu žutu majicu - evo kako:

-Vokler mi reče da pošto će ubrzo da izgubi svoju žutu majicu daje BiciSvet-u na aukciju.
-Hušovd, pošto je svetski šampion, mi reče da će on svoju da pokloni onom posetiocu BiciSveta koji je najviše puta na ovogodišnjem Turu pogodio pobednika.
-Žilber njegovu, i ujedno prvu žutu majicu koju je osvojio na ovogodišnjoj trci, poklanja Paikkonenu pošto je on njegov veliki obožavalac još od ... više se ni on ne seća. BiciSvet se složio sa njima i smatra da je to sasvim u redu.

Ko hoće da mu namestimo nagradnu igru, i ujedno vidi treću majicu iz bliza, nek KLIKNE OVDE

Da rezimiramo. Jedna ide meeni dve idu vama. Za ovu Hušovdovu situacija trenutno stoji ovako: Računaju se pogodci svima koji su aktuelnog dana pogodili pobednika i naravno ima još vremena do kraja Tura zato igrajte nagradnu igru.

GENERALNI PLASMAN - 14. VII '11

1. Dejan - 6 pogodaka (Etape: 3/5/6/7/9/11)
2. Robert - 5 pogodaka (Etape: 1/2/5/7/11)
3. urosh - 3 pogodka (Etape: 1/3/12)
3. Luka Lance - 3 pogodka (Etape: 1/3/7)
3. Bogdan - 3 pogodka (Etape: 5/7/11)

-Nenad, Basso, Damir, Ritte, Đorđe, Jan Ulrih, Radak, Ione, Radovan, Uspeo sam-Nenad, wolverine, rasabogd, Milica, nbmix, Rastislav spevak, Elen, Stefan, Nenad, Pjer, Nesa, Filip, Dragan, nikola, josip, Grum, i pejoslav > imaju dva ili jedan pogodak - srećno u narednim danima trebaće vam. Na vama je da izaberete hoćete li da se takmičite za dnevnu nagradu ili za žutu majicu ;-)

(BiciSvet.com/Ole Paikkonen)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down