Bicisvet

Belkin povlači sponzorstvo

Američka kompanija Belkin završava sponzorstvo najboljeg holandskog profesionalnog biciklističkog tima – saopšteno je u utorak. ''Do kraja 2014. Belkin će prestati da bude glavni sponzor tima.
Belkin tim će trenutno početi potragu za novim glavnim sponzorom'', stoji na zvaničnom sajtu tima.

Belkin je preuzeo sponzorstvo nad Holandskim timom sredinom 2013. god. Zamenivši dugotrajnog sponzora Rabobank, koji je napustio sport zbog učestalih doping skandala. Kompanija je rekla da su učestvovali u biciklizmu da bi reklamirali svoje proizvode u Evropi gde je biciklizam jači, ali i da su sada želeli da pređu na internacionalni pristup.
''Sada ćemo početi intezivnu potragu za novim sponzorom koji će biti u mogućnosti da nastavi putovanje koje smo započeli. Imamo puno samopouzdanja i očekujemo da ćemo se u budućnosti pojaviti sa novim sponzorom na našem dresu na početku sezone'',izjavio je Plugge menadžer tima.
''Mi smo profesionalni tim sa internacionalnim imidžom i World Tour statusom, prema tome očekujemo da nađemo novog glavnog sponzora. Već smo u kontaktu sa dodatnim sponzorima i još uvek imamo otvorene sponzorske prilike za predstojeći Tour de France!"
(BiciSvet/procycling/Dimitrije Partonjić)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down