Bicisvet

Hasanović u Radničkom od naredne sezone

Juče 18. XI ‘11 je u Kragujevcu u prostorijama Sportskog društva Radnički "БK Раднички" potpiso ugovor sa jednim od naših najboljih takmičara i olimpijskim kandidatom Esadom Hasanovićem.

"Izuzetno smo zadovoljni dolaskom Hasanovića u naše redove, spremamo snažnu ekipu za narednu sezonu koja će biti sposobna da juriša na pobedu na Trci kroz Srbiju, koja će pored državnog prvenstva za nas biti prioritet u narednoj takmičarskoj sezoni.

Obzirom da Hasanović sa reprezentacijom odlazi na trku u Meksiko, danas smo završili sve formalnosti oko njegovog angažmana, tako da može rasterećeno da otputuje i otpočne pripreme za sledeću sezonu.

Naredne nedelje ćemo potpisati ugovor sa Nebojšom Jovanovićem, još jednim velikim šampionom i na taj način kompletirati ekipu za sezonu 2012.

Pored Esada Hasanovića i Nebojše Jovanovića u našim redovima ce biti kompletna ekipa iz ove sezone, na čelu sa našim šampionom i kapitenom Der Žoltom koju jos čine i Predrag Prokić, Goran Smelcerović, Dejan Marić i Svetislav Blagojević" izjavio je ekskluzivno za BiciSvet Branko Ostojić predsednik BK Radnički

Sponzor Radničkog naredne sezone biće i turska kompanija za proizvodnju bicikala SALCANO koja je ove sezone već nekolicini naših biciklista obezbedila bicikl za takmičenje. Najbolje su u 2011 godini prošli MTB vozači

(BiciSvet.com)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down