Bicisvet

Huligani demolirali vozilo BK Partizan

Nepoznati huligani su napravili priličnu šetu na službenom vozilu biciklističkog kluba Partizan koje je bilo parkirano pred kućom sportskog direktora Dušana Banovića. Isečene su sve četiri gume, polomljen retrovizor, ulubljena i izgrebana vrata.

Predstavnici MUP su izvršili uviđaj i podneta je krivična prijava protiv N.N. lica. Dva dana pre ovog divljačkog postupka, odvrnuli su mi šrafove na točku. Ne mogu da shvatim da će te neki ludi um ubiti samo zato što si član ili navijaš za drugi klub i da je spreman da napravi štetu samo da bi ti napakostio. Svuda u svetu klubovi imaju ovakve automobile, koji su, naravno, u bojama kluba sa imenima sponzora i nisam čuo da ih je neko oštetio. Jedva smo sakupili novac da nabavimo ovaj automobil, nismo imali za kasko osiguranje, a i ono nam ne bi mnogo pomoglo jer se ne priznaju oštećenja na gumama“, rekao je Banović, ukazujući da o izlivu besa dovoljno svedoči podatak da je jedna guma izbodena desetak puta.

Nekoliko dana pre ovog incidenta, crno-beli su uložili nekoliko desetina hiljada dinara ne bi li kupili nove zimske gume za vozilo koje inače služi za praćenje treninga i odlazak na takmičenja i bez koga ne može da se zamisli rad biciklističkog kluba.

(BiciSvet.com/blic.rs)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down