Bicisvet

Otkazane trke Qatar & Algarve na Eurosportu

Sezona je uveliko počela u Argentini i Australiji. Sledeće trke koje nas očekuju su Qatar, Oman, Langkawi, Algarve, ali nažalost dve trke u februaru su otkazane na programu Eurosporta.

Kao i prethodnih godina bilo je planirano da na Eurosportu sezona krene od trke u Kataru 3.II 2013. da se nastavi trkom u Omanu i završi februar trkom Volta Ao Algarve, koja je redovno u programu Alberta Kontadora.

Iako Francuska firma ASO organizuje dve trke u pustinji, a Eurosport je takođe Francuska televizija, i uvek smo gledali Bonena i društvo sa kamilama, ove godine zbog ugovora i autorskih prava, koji su van domašaja Eurosporta, nećemo gledati na TV-u trku u Kataru i Portugalu.

Eursport-2

Trka kojom počinje TV sezona na našim prostorima biće trka u Omanu koja se vozi od 11. do 16. februara. Format prenošenja biće polučasovni snimci etapa u ranim jutarnjim časovima. Oficijelni sajt trke. Nakon ove sledeća trka na TV-u biće u martu Pariz-Nica. Nakon ove sledeća trka na TV-u biće u martu Pariz-Nica. Nakon ove sledeća trka na TV-u biće u martu Pariz-Nica.

Što se Katara i Omana tiče trebalo bi da se na internetu pojave linkovi za praćenje trka a BiciSvet će od nedelje 3. II 2013 biti u pripravnosti i izbacivati linkove za LIVE praćenje na: facebook.com/BiciSvet a moje komentare možete pratiti na twitter nalogu.
Eursport-1

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down