Bicisvet

Pozdrav sa stadiona JNA

E pa tako, prođe i ova sezona (bar za nas, a neki tamo pravi se i dalje trkaju po lepom vremenu). Sedim u klubu i razmišljam koje dobro delo bih mogao da uradim danas, pa rekoh sebi hajde da napišem nešto našem drugu Oletu (Đoletu ) Paikkonenu, jedinom koji se intezivno družio sa nama cele sezone, a nadam se da će i dalje.

U Nišu po hladnom i kišnom vremenu (08.X 2011) se sve okrenulo protiv nas, ali sva sreća pa su vredni radnici Aranđelovca i Kraljeva napravili još jednu ttrku za Ligu Srbije (tj. 4-tu po redu na Beranovcu) na kojoj smo sve ispravili. Prvi smo kod Seniora (ekipno i pojedinačno), prvi i drugi kod kadeta (prvi ekipno).

Nije loše, ali uvek može i bolje. Slike ćes dobiti, pa možes da okitiš još malo sajt, a rezultate pogledajte kod njega na sajtu> OVDE (startovalo je 20 ljudi J ). p.s.  sada će se sigurno neko naći uvređen…

ALI, sve je to manje bitno, jer smo napokon posle dugih devet godina pobedili Trku kroz Srbiju, tj. naš vozač IVAN STEVIĆ, glavom i bradom, uz pomoć jedinih i pravih pro biciklista METALCA (e bate, gde si bate itd…), i naravno naše moralne podrške.Pobednicčki dres je u ramu, ram na zidu, a u gornjem desnom i levom ćošku pozlaćenog rama, tvoja cenjena vizit karta.

Tebi hvala na odvojenom vremenu, što si se družio sa nama tih dana i što si nam podario tvoj prostor na sajtu i pratio sve ono najbitnije. Ovo je jedna od najlepših vesti ove godine: http://www.bicisvet.com/2011/06/foto-bajka-sa-etape-7/ i nadam se iskreno da će se ponoviti još koju godinu za redom, bar kao u vreme Nikača i Gaje.

Upravo mi ulaze u kancelariju smrznuti kadeti i pitaju šta da rade na treningu? A moj odgovor im je: Pa da se kao i svi ostali spremate, za sledeću sezonu, šta bi drugo, to je jedino sšto nam preostaje!

VELIKI POZDRAV i budi nam još bolji sledeće godine.
PS: pročitajte i naš REZIME SEZONE)

Biciklistički klub PARTIZAN
Dušan Banović

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down