Bicisvet

Pismo meseca - oktobar

Juče se u Arizoni (2.X 2011.) vozio Tour De Scottsdale 112 km, na 35C bez jednog ravnog metra. Penjalo se na 1000 metara nadmorske visine 2 puta, a da vesti budu smešnije naš propali biciklista, Viktor Laza je rešio da startuje sa 7 dana treninga (posle pet godina pauze). Zauzeo je solidno 80. mesto od 1700 vozača sa 12 minuta zaostatka za prvim. Vreme pobednika bilo je 2h i 35 minuta.

Pitali smo Lazu kako se osećao za vreme trke i saznali da je imao teške grčeve ali da srećom posle trećeg grča više nije ništa osećao. Takođe je naveo da je bio vrlo ponosan što u njegovoj grupi nije bio ni jedan jedini biciklista sa dlakavim nogama osim njega.

Viktor Laza je odmah nakon trke prodao biciklu i trenutno se sprema za otvaranje sezone u Beogradu u Martu iduće godine. Razmišljaće o trci celu zimu pa će kupiti bicikl krajem Februara.

Dodao je da je svestan da Februar ima samo 28 dana i da ga to neće sprečiti da bude u top formi. "Stvarno bih voleo da upadnem u neku srpsku ekipu dogodine, pa bih ovako preko BiciSveta da se stavim na tender. Ko ponudi najveću platu i najbolje uslove, za njih ću voziti celu 2012-u sezonu" izjavio je Viktor na kraju

Eto toliko za BiciSveta iz sunčanog Scottsdale-a u SAD.

NAPOMENA:
Ovako borbenog vozača BiciSvet.com je odmah rezervisao za svoju ekipu (po veoma povoljnim uslovima) tako da vam ne vredi više da se otimate oko njega.

(BiciSvet.com/Viktor Laza)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down