Bicisvet

SPECIALIZED S-Works Tarmac SL3

U seriji predstavljanja „mašina“ koje voze najbolji svetski vozači, donosimo vam priču o biciklu koji sa ponosom vozi trostruki pobednik Tour de France-a Alberto Kontador - Saxo Bank,  kao i njegova bivša ekipa ASTANA

Specialized S-Works Tarmac SL3 ima iza sebe mnoge značajne pobede, uključujući i pobedu na Tour de France-u 2010, Giro-u 2011. godine, a najsvežiju im donosi HTC-Highroad na čelu sa aktuelnim nosiocem zelene majice, Markom Kevendišom. Pobedio je i Kanćelaru na Ronde van Vlaanderen sa Nikom Nujensom, kao i Milano San Remo i mnoge druge trke.

U saradnji sa timovima Saxo Bank i Astana, svaki deo SL3 FACT rama i pogona je dizajniran tako da postigne najefikasniji prenos, idealno rukovanje i neverovatnu lakoću. a evo i LINK da pogledate kako Bjarne Ris testira bajk po kanalu.

FACT tehnologija omogućuje da karbonska vlakna prolaze od cevi do cevi i na taj način nudi manju težinu a veću krutost i snagu. Zahvaljujući integraciji neverovatno krutog FACT karbonskog rama,male težine i idealne geometrije  postignut je efikasan  prenos snage uz očuvanje sigurnosti pri vožnji.

Tu su i legendarni  Šimano Djura i Aca, kao i SRAM crveni, da popune priču o najboljima od najboljih. Specialized i Campagnolo hmmm nešto mi tu ne ide zajedno ali ne znam zašto?

> COLNAGO C59 < Team Europcar
> ORBEA ORCA < Euskaltel
> PINARELLO DOGMA < SKY; MOVISTAR

Tu je i zanimljiva reklama iz 2010. godine gde Alberto i Endi na nivou sedmogodišnjaka raspravljaju čiji tata je jači:

(BiciSvet.com/specialized.com/Dragana Petrović)

O autoru
Gaga
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down