Bicisvet

Svet protiv Lensa

Iskreno muka mi je od ove priče oko Armstronga, ali je definitivno neizbežna tema. Znalo se odavno o čemu se radi i ko je mogao tih godina da se trka.

Za mnoge će Lens i dalje ostati "najveći" štagod da se dogodi ali da ne bi gledali na ostalim sajtovima svakakve loše prevode i bombastične priče, mislim da zaslužujete da pogledate ovaj video.

Možemo da ne verujemo ovome ili onome, i svemu i svačemu šta se priča i piše, ali svi zaslužujemo da pogledamo svedočenja ljudi koji su u svemu tome učestvovali ili prisustvovali.

Betsi Endru, tada verenica Frenkija Endrua koja se našla u sobi kada su doktori pitali Armstronga šta je uzimao, i kada je on (Armstrong) naveo da je koristio EPO, Testosteron, kortikosteroide, hormon rasta, je možda najviše pretrpela jer su nju i sada njenog muža konstantno pokušavali da ućutkaju i unište i moralno i finansijski.

Ema Orajli, Lensova maserka koja govori o vanrednoj situaciji kada su na Tour-u Amstrongu u jednom doping uzorku pronašli već nešto i kada se ceo tim digao na noge da pronađe rešenje koje je bilo veoma jednostavno - nabaviti recept od doktora...

Video traje 46min i zahteva malo bolji internet ili strpljenje (dok se video ne učita)

(BiciSvet.com/CyclingTips/Đorđe PEjković)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down