Chiara Passerini – Evansova žena

Pin It

Svi znamo da je Evans procvetao i pronašao snagu u svom novom timu BMC i bliži je pobedi na Turu nego ikada do sada.

Ali šta o svemu tome misli njegova žena i njegov nekadašnji trener.

Uvek je radio veoma naporno kako sam on to ume, i sposoban je za tu pobedu. Imam ogromno poverenje u njega. On je dobio bolju podršku, a i filozofija tima je drugačija pa je i njegova vožnja samim tim bolja” rekla je Kiara za Herald Sun

Dave Sanders čovjek koji je zaslužan za prebacivanje Evansa sa MTB na drumski biciklizam, rekao je da ne postoji ništa što ga može zaustaviti u stvaranju istorije.

On je na nivou iznad onog na kome je pre bio. On sve drži pod kontrolom u ovom trenutku, ne postoji niko bolji od njega. Njegovo vreme je došlo. To je ono za šta je živeo ceo svoj život jer, on je uvek verovao da može i još uvek nije ovo njegov maksimu” rekao je Sanders.

(BiciSvet.com)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

2 thoughts on “Chiara Passerini – Evansova žena

  1. Mihailo Tancev says:

    Hehe…na ovoj slici deluje kao andjeo…:)
    Videcemo posle sutrasnjeg Alp dueza da li je najblizi pobedi, 2008. je bio jako blizu…a i tada je pretposlednja etapa bila Alp duez, kad mu je Sastre pobegao, a CSC ga navlacio…sad opet ima Frenka za rivala, ali i Endija, boljeg nego tada…nekako bi mi bilo drago da uzme tour, zasluzio je, stvarno je vozio odlicno ove godine, a danas je vukao kao lud….ali ipak mi se cini da ce po treci put biti drugi…:)

    Reply

Leave a Reply