Cadel Evans dočekan u Melburnu (video)

Pin It

 

Centimetar slobodnog prostora se nije moglo naći u Melburnu na trgu Federacije više od sat vremena pre zakazanog pojavljivanja Kadela Evansa na pozornici.  Mnoštvo ljudi je mahalo mešavinom “Yell for Cadel” i australijskim zastavama.

Evans je u međuvremenu na svom BMC-u vozio kratku cik-cak distancu od Sent Kild Roud-a prema trgu. Evans je imao pratnju od od 20 juniora izabranih nasumično od 180 mladih biciklista koji su startovali državno prvenstvo prošlog vikenda u Vangarati. Evans je pokušao da se rukuje sa publikom, nalik onoj vožnji na Jelisejskim poljima.

(BiciSvet.com/Đorđe Pejković)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

2 thoughts on “Cadel Evans dočekan u Melburnu (video)

  1. Zlatko says:

    Zasluzio je ovakav docek, stvarno. Koliko god ga neko voleo ili ne, za koga god neko da navija, ali Evans je pokazao da je najjaci i najbolji na ovogodisnjem TDF-u. Ovo kazem kao navijac El Pistolera. Zao mi je Pistolera, ali ne mogu da budem pristrastan. Samo kada se setim one etape na Galibier-u kada je pobedio Endi, a Evans celu grupu vukao kao masina, pokazao je da je ultrajak, da ima snage vise od svih ostalih. Kada se tome doda, da nije tukao kamermane, i novinare, da nema njegovih “sabranih dela”, kao ranije, da se malo opametio, onda mu se stvarno mora cestitati 🙂

    Reply

Leave a Reply