Bicisvet

Dubai Tour 2015

Kreće sezona na Eurosportu i to jednom  novom etapnom trkom koja se ove godine vozi tek drugi put.

Dubai Tour 2015 voziće se od 4-7 februara a mi ćemo to sve gledati LIVE na programu Eurosport 2 (dva) od 11h-13h ujutru.
Posle par meseci pauze sa vama će kao komentator biti moja malenkost 

Naredna trka na Eurosportu je tek krajem februara 18.II: Vuelta Andalucia

Sve etape i ostale informacije možete naći na SAJTU TRKE koji je fantastičan > pregledan, odlično dizajniran i pruža sve potrebne informacije: Ko vozi, gde vozi, majice itd. Transfere vozača za 2015 godinu smo već objavili a možete se podsetiti OVDE dok je startna lista za Dubai Tour OVDE

Prošle godine Tejlor Fini je osvojio trku praktično na početku osvoivši individualni hronometar. Ove godine imaćemo 4 drumske etape gde će vozači preći ukupno 660km. Očekuje se rasplet generalnog na trećoj, najdužoj etapi do Hata brane.

Moram da priznam da me je, kao arhitektu, od čitave ove medijske kampanje najviše oduševio TROFEJ koji će dobiti pobednik. "Cyrcle of stars"  usvojeno je kao jedno od nekoliko rešenja koje je ponudio čuveni dizajnerski studio Pininfarina. Ovde je i super video o njegovom procesu nastajanja.

KAO ŠTO STE VEĆ NAVIKLI DA OVE KRAĆE ETAPNE TRKE PRATIMO NA JEDNOM LINKU TAKO ĆE BITI I SA OVOM. SVAKOG DANA UBACIVAĆU OVDE VIDEO PREGLED SA ETAPE ZA SVE ONE KOJI NISU STIGLI DA ISPRATE LIVE NA EUROSPORTU 2

https://www.youtube.com/watch?v=VCQJ3HgNzmE

https://www.youtube.com/watch?v=wV9UdMvA2gg

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down