Bicisvet

Nagradna igra TDF'16

Prošao je još jedan Tour, a mi smo se lepo družili. Peta godina je već super druženje i pogađanje pobednika u našoj igri na sajtu. Ove godine nikad uspešnija igra nije bila - imamo ukupno 18 pogodaka od 21 etape. Nekadašnji rekord je bio 15. Možda je razlog tome i kontrolisana trka od strane SKY tima ili više istih momaka koji su animirali trku a bili su svakodnevno u fokusu što u sprintu što u grupi begunaca i osvajali etape. Na Điru smo imali jednu nagradu na kraju za najviše pogodaka - foto finiš je bio a Svetioničar je izgubio za dlaku. Ovoga puta Svetioničar ima najviše pogodaka na vrhu liste a i pogodio je muški Stivena Kamingsa pa će mu shodno tome i biti nagrada.

sportzona

Uglavnom SPORTZONA.rs nagrađuje sve vas koji ste bili vredni ranoranioci i ujutru prognozirali pobednika. Doduše bilo je i onih koji su u 5 do 12 pogodili i to domaćinski pogodili pobednika. Shodno tome biće i nagrada. Za sprintere ide bidon za ove malo teže etape idu čarape i bidon i tako redom. Elem mnogi od vas su se javili mnogi su već i dobijali nagrade prethodnih godina (moram da napravim neku bazu podataka jer je to ista #BiciSvet ekipa drugara iz: Aleksandrovca, Kragujevca, Ade, Pančeva itd itd). Niste uspeli da pogodite pobednika samo u Andori na Mon Blanu i u Morzinu, što su bile možda i najzanimljivije i najnepredvidljivije etape.

Ostaje još da se javi, tj pošalju svoju adresu na koju želi da dobije nagradu: bojan161 na e-mail info@bicisvet.com Spremite se za Vueltu biće i tamo nagrada a stiže trka brzo. Pošto je Vuelta uvek nepredvidiva po pitanju svih etapa možda (u ovom možda ima mnogo faktora i sila) organizujemo i dnevne nagrade i sveukupnu nagradu za najviše pogodaka - što kakva je Vuelta možda bude i tri pogodka. Nagrade stižu u ponedeljak, a mogu i da se jave oni koji će biti na moru u tom periodu čisto da znam ako se vraćaju pošiljke ;-)

SPORTZONA NAGRADE

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down