Bicisvet

Radnički na Kopaoniku

Prošlog vikenda što se tiče ekipe iz Kragujevca završen je prelazni rok o čemu smo vas već obavestili>LINK.

Radnički je trenutno na dve lokacije gde se njihovi momci uveliko pripremaju za sledeću sezonu, a evo i izveštaja od Branka Ostojića (predsednika kluba) ekskluzivno za BiciSvet.

"Pod dirigentskom palicom sportskog direktora Aleksandra Marića, vredno i naporno rade Nebojša Jovanović, Predrag Prokić, Goran Šmelcerović, Dejan Marić i Svetislav Blagojević. Ostatak ekipe koju čine Žolt Der i Esad Hasanović nalazi se u Sloveniji u sklopu priprema za OI u Londonu>LINK

Ekipa je smeštena u turističkom kompleksu 'Kraljevi Čardaci' gde imamo na raspolaganju zatvoreni bazen, saune, uz turske bicikle tursko kupatilo, slanu sobu i još pregršt sadržaja, koji nam uz ljubazno osoblje omogućavaju da se osećamo kao kod kuće.

Hrana je odlična i raznovrsna jer su nam domaćini izašli u susret pa je pripremaju po želji naših takmičara, tojest u skladu sa potrebama vrhunskih sportista.

Ekipa na Kopaoniku ostaje do nedelje, da bi posle kraćeg predaha, po ugledu na prošlu sezonu>LINK pripreme nastavila u toplijim krajevima. Atmosfera u ekipi je fantastična, što me posebno raduje jer momci jedva čekaju da počne sezona"

(BiciSvet.com/bk.radnički/Đorđe Pejković)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down