Bicisvet

Zimska pauza - winter break

Tired-CyclistMoram da vam priznam da sam ove godine tiltovao od biciklizma. Možda Vi niste ali ja jesam. Verovali ili ne bilo je 200 trkačkih dana na programima Eurosport-a.

Nije da sam brojao nego sam čitao intervju sa Stefanom Bernabinom koji je pored fudbala na Eurosportu zadužen i za biciklizam, a na TDF-u je stalno radio intervju sa Šonom Kelijem.

Kaže Stefano da je ove godine biciklizam postao globalni fenomen i da je na TV-u bio gledaniji Pariz Rube 2013 nego li sve utakmice PSG-a u letnjem delu ove sezone > Pariz-Rube se gledao širom sveta a PSG samo u FRA. Rekoh već da je ona zadužen i za fudbal na Eurosportu pa mu vredi i verovati i za ovo, a i za 200 trkačkih dana koje sam itekako propratio.

Od pobede Brenta Bukvaltera - BMC u Februaru po pustinjama bliskog istoka pa do pobede Luke Mezgeca u Kini mogu da vam nabrojim sve pobede-trke koje sam prenosio...čitaj: zamor materijala. Zato proglašavam zimsku pauzu na sajtu BiciSvet.com otvorenom.

Dokle će ona trajati – pojma nemam. Moje interesovanje za biciklizam će najverovatnije početi 1.1.2014. kada ću, čim se probudim, otvoriti CQ ranking da vidim kakvi su sastavi timova za novu sezonu.

Do tada,  družimo se na fejsbuk stranici Facebook.com/BiciSvet  a vi slobodno kopajte po sajtu jer ima 1500 tekstova koji zaista vrede jer nisu prazne priče. Pomaže i google pretraživač da nađete nešto što vas zanima: samo pored toga to tražite kucajte i reč "bicisvet" – ja tako tražim isto ;-) već više ni ne znam šta ima na sajtu. PS: a možete i da pošaljete neku vašu priču kao što su to uradili Toni & Dušan

PS2: a i malo ću se posvetiti drugom sportu - Arhitekturi koju sam zapostavio zbog točkova. Pozdrav Đorđe Pejković

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down