Bicisvet

Alberto Kontador u poseti kompaniji "Saxo Bank"

Pre dva dana Alberto Kontador posetio je svog novog poslodavca. Odmah nakon obilaska staze ovogodišnjeg Đira Kontador je skoknuo do Danske.

Kompanija je osnovana 1992. godine. Trenutno broji 850 zaposlenih iz 35 zemalja, a svojim najvećim delom se bazira na internet bankarstvu. Pre dve godine su se preselili u velelepno zdanje dizajnirano od strane danskog projektnog studija 3XN.

Lars Kristensen je otvorio prezentaciju u amfiteatru novog objekta u Kopenhagenu gde je zaposlenima predstavio špansku zvezdu.

Odgovarajući na pitanja Kaspera Elbjorna, predstavnika za odnose sa javnošću, Kontador je nasmejao prisutnu publiku objašnjenjem: "Uvek razmišljam dok napadam. Ok bole me noge, ali ostale bole još više"

Bjarne Ris je kasnije objasnio kakav je Kontador vozač.

"Alberto je uvek dobro pripremljen, gdegod da se nalazi, bilo u trening kampu ili na trci. Kada vozi trku Alberto uvek odradi svoj domaći. Zna kakva je trka, ko vozi i kako treba pobediti trku. Veoma je sićušan (smeh), ali taj mali čovek može proizvesti mnogo snage na pedalama u čemu je zapravo i poenta"

(bicisvet.com/izvor:saxobank.com/Đorđe Pejković)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down