Bicisvet

8. BiciSvet Rođendan

Divan dan divan dan za sajt – OSMI rođenđan.
Eeej osmi!
Da mi je neko u startu pričao ne bi mu verovao. Iako sajt u prethodne dve godine nije toliko aktivan ipak je tu sa nama da proslavi ovaj 15-ti februarski dan. Kako je sve počelo i zašto baš danas imate OVDE da pročitate – kada se slavio 1-vi rođendan.

Osam godina je kao dlanom o dlan prošlo. Dugujem Vam zahvalnost što ste i dalje tu i što čitate i ovo malo redova koje pišem. Iako ove pisane reči mozda nisu toliko o biciklizmu jesu na sajtu BiciSvet koji je prvobitno nastao iz potrebe da mi bude podrška tokom prenosa trka.

Mnogo se stvari promenilo od te 2010 godine kada se rodila ideja o nečemu ovakvom. Internet je bio dosta drugačiji a od tada do danas se u mnogome promenio i odnos sportista prema publici. Promenio se i naš voljeni sport. Ispratili smo neke asove dočeakli neke nove, ali se i dalje radujemo trkama i duelima na drumu, kaldrmi, utabanoj zemlji.
Sa vremenom menjamo se i mi. Tako, teška srca, moram da priznam da sam se i ja promenio. Na bolje ili na gore – ko će ga znati, ali da bi promena bila bolja ili gora moralo je biti promene. Ona najveća promena je to da od marta 2017 i OVE TRKE nisam vise sa Vama pokraj malih ekrana, ali sam i dalje tu na sajtu BiciSvet (više na FB stranici) koji će i ubuduće spajati sve nas – Nas ljubitelje biciklizma.

Gledano iz ove pozicije ono šta bi sadašnji ja mogao da poručim samom sebi iz te 2010-te godine kada sam pokretao sajt je: "Samo guraj i nikad nemoj da zaboraviš da si BiciSvet stvorio iz srca i iz ljubavi" a ono što bih poručio Vama je:
Još jednom HVALA VAM ŠTO STE I DALJE TU  – Đorđe Pejković -

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down