Divan dan BiciSvet slavi 1.rođendan

Pin It

E pa dragi naši slučajni i još draži namerni posetioci, došao je i taj dan. Danas nam je divan dan divan dan BiciSvet slavi prvi rođendan.

Kažu ljudi najteže je početi, e pa baš tako je i bilo. Teško je bilo u novembru 2010. godine kada sam počinjao. Velike dileme i internet nepoznanice. Kako da nazovem sajt, šta da ubacim, kako da izgleda i tada za mene najteža stvar na svetu: kako da ga napravim? Tri meseca učenja priprema i nespavanja pretočio sam zvanično u februaru 2011. u BiciSvet.com. I kao da je juče bilo, a ustvari je jedna burna godina uveliko iza.

Zašto je baš danas 15. II 2012. rođendan, kada je sajt postojao i u januaru 2011. Zašto nije dan pre, na Svetog Trifuna ili ti dan zaljubljenih?

Sajt BiciSvet je pokrenut još u decembru 2010. ali niko tada za njega nije znao. Možda je neko zalutao i pročitao po koju eksperimentalnu vest, jer se tek punio sadržajem. I kako su dani prolazili a vesti se nizale došla je i polovina februara kada je objavljena upravo ova VEST. Vest je otišla u etar (gde drugo do na Fejsbuk) kada je BiciSvet zvanično i krenuo u Svet. Taj dan kada je Alberto oslobođen svih optužbi smatram početkom BiciSvet-a. Šta je dalje bilo u vezi El Pistolera znate i sami jer ste pročitali upravo ovde.

Od tada pa do danas prošlo je 365 lepih dana druženja. Iza nas je preko 830 članaka, što je u proseku 2 teksta dnevno. Nekad manje nekad više, ali svakog dana. Subota, nedelja, praznik, lepo vreme i nevreme, BiciSvet je uvek bio tu za vas.

Dugujem veliku zahvalnost Dragani Petrović, Daliboru Joviću, Nemanji Glišić i svim ljudima koji me poznaju i koji su nesebično pomogli da sajt radi besprekorno na veoma visokom nivou i što se tiče izgleda i što se tiče kvaliteta sadržaja. Zahvalnost ide i svim momcima i devojkama koji voze trke na ovim prostorima kao i uvek prisutnim “morskim paukovima” koji takođe na svoj način pokreću sve.

Moram da vam priznam da je bilo zadovoljstvo raditi i za vas posetioce, vaše klikove, komentare i oduševljenja. Hvala vam što ste tu i što svakog jutra ili večeri proverite šta ima novo na BiciSvetu, hvala vam što postojite, jer bez vas ovaj sajt ne bi imao smisla.
HVALA SVIMA

(BiciSvet.com/Đorđe Pejković)

Facebook Comments

comments

Powered by New Facebook Comments

18 thoughts on “Divan dan BiciSvet slavi 1.rođendan

 1. Ognjen says:

  SRECAN RODJENDAN BICISVET-U
  ZELIM TI(VAM) JOS MNOGO USPESNIH GODINA, KAO I MINIMUM 100000 POGODAKA NA SAJTU DO SLEDECEG RODJENDANA.
  POZDRAV OD OGNJENA

  Reply
 2. Djuka MTB says:

  Srećan rođendan, sve najbolje i još dugo da trajete!!!

  Reply
 3. Goran says:

  Srećan rodjendan, želim vam (nam) još mnogo zanimljivih i korisnih priloga! go 4 it!

  Reply
 4. Joca says:

  Srećan rodendan! Pokrenuti ovakav sajt u jedoj ovakvoj zemlji potez je vredan divljenja.

  Reply
 5. Dado1893 says:

  Sretan rodjendan,samo nastavite tako,promovisite ovaj divni sport!Jedan ste od najboljih sportskih sajtova na nasem jeziku,a Djole i Ognjen po meni komentatorski tandem bez premca u regionu!Redovno vas pratimo i mi maratonci,jer svi mi smo braca po izdrzljivosti 🙂 Pozdrav od Maraton kluba 1893,iz BG

  Reply
 6. kruno says:

  🙂 se najbolšeše 🙂 . 🙂 znam ja još jednoga koji je sam sebi radil tortu i palil sviječice, to je Mr. Bean 🙂 Poz…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *