Bicisvet

BiciSvet novogodišnja nagradna igra

Pošto smo se na našoj fejsbuk stranici složili da se malo igramo da prekratimo ove zimske dane evo sada stiže i igra. Opet sam uganuo mozak da vam smislim zavrzlamu. Nagradna igra se sastoji u tome da pošaljete jednu fotografiju sa vaše najbolje vožnje iz 2012 godine.

Pravila su ovakva:
-Tema je „Moja najbolja vožnja u 2012“.
-Potrebno je da na e-mail info@bicisvet.com pošaljete sliku širine 670 px za horizontalne i polovinu od ovog: širina 335 px za vertikalne fotografije (širine: šeststotinasedamdeset piksela lendskejp fotke - širine: tristatridesetpet piksela vertikalne fotke) i ujedno ostavite tu sliku na našoj fejsbuk stranici facebok.com/BiciSvet - opciono - može a i ne mora na fejsbuk - ovo je da i ostali vide vašu sliku.
-Naziv mejla koji pošaljete treba da sadrži ime slike i ime autora.
Primer: Vožnja po oblacima Gligorije Gligorijević
-IME SLIKE: koju šaljete je kao i ime mejla ali sa crticama
Primer: Voznja-po-oblaciima-Gligorije-Gligorijevic (Slike naziva: DSC, DCM, PIC... brišem odmah)
-U sadržaju mejla napišete vašu punu adresu i broj telefona - u slučaju da dobijete nagradu
-Jedna e-mail adresa - jedna slika - I to je to!
Komuniciramo mejlom nemoj da bude šatro zaboravio sam šifru za mejl...

Molba: Nemojte da me zatrpavate slikama bićete diskvalifikovani. Pošaljite jednu sliku za koju vi mislite da najbolje opisuje vašu vožnju u 2012. Važi pravilo kao za pogađenje pobednika tokom Grand Tur trka: jedna e-mail adresa jedna slika. Ako imate dve tri e-mail adrese onda nema problema. Pošaljite sa svake e-mail adrese po jednu liku. Sve nabudžene HDRI fotke biće tretirane isto kao i fotke slikane mobilnim ili fiksnim telefonom ;-)
Napomena: Svako ko pošalje više slika ili ne ispoštuje pravila u potpunosti... biće diskvalifikovan - brišem mejl odmah! Za učesnike nagradne igre iz bivše SFRJ (regiona) nagrade dostavljamo samo kontakt osobama u Srbiji.
Da rezimiram: Jedna slika širine 670 px (ili 335 px) i na e-mail i na fejsbuk stranicu (da je i ostali posetioci vide). Ime mejla-naziv slike, tekst mejla vaša adresa. Širina od 670 px je zbog toga što ćemo nekoliko najboljih slika objaviti na sajtu. Nagradna igra traje 10 dana tj.do 28. XII 2012 u podne.
PS:
Normalne mejlove primam kao i obično. Za mito primam samo Pinarello DOGMU ;-) a nagradu će preko veze da dobije vanbračni pašenog mog brata od svastike... A sad niko nemoj da šeruje ovo na fejsbuk da ne bi ostali videli tj. da bi samo vi dobili nagradu ;-)

Da se ne bi mučili i vadili slike iz prašine hard diskova za džabe tu su i nagrade:
1. nagrada: DOLTCINI komplet dres i biciklističke
2. nagrada: Ritchey PRO belo sedište
3. nagrada: Mini - Bici Pumpa

nagradna-igra

Članovi žiija
koji će odabrati najbolje fotografije:
Dragana Petrović -
Istaknuti član upravnog odbora sajta
Nikola Miljković - Fotograf
Ole Paikkonen - Arhitekta
Đorđe Pejković - BiciSvet mastermajnd

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down