Bicisvet

Divan dan BiciSvet slavi 1.rođendan

E pa dragi naši slučajni i još draži namerni posetioci, došao je i taj dan. Danas nam je divan dan divan dan BiciSvet slavi prvi rođendan.

Kažu ljudi najteže je početi, e pa baš tako je i bilo. Teško je bilo u novembru 2010. godine kada sam počinjao. Velike dileme i internet nepoznanice. Kako da nazovem sajt, šta da ubacim, kako da izgleda i tada za mene najteža stvar na svetu: kako da ga napravim? Tri meseca učenja priprema i nespavanja pretočio sam zvanično u februaru 2011. u BiciSvet.com. I kao da je juče bilo, a ustvari je jedna burna godina uveliko iza.

Zašto je baš danas 15. II 2012. rođendan, kada je sajt postojao i u januaru 2011. Zašto nije dan pre, na Svetog Trifuna ili ti dan zaljubljenih?

Sajt BiciSvet je pokrenut još u decembru 2010. ali niko tada za njega nije znao. Možda je neko zalutao i pročitao po koju eksperimentalnu vest, jer se tek punio sadržajem. I kako su dani prolazili a vesti se nizale došla je i polovina februara kada je objavljena upravo ova VEST. Vest je otišla u etar (gde drugo do na Fejsbuk) kada je BiciSvet zvanično i krenuo u Svet. Taj dan kada je Alberto oslobođen svih optužbi smatram početkom BiciSvet-a. Šta je dalje bilo u vezi El Pistolera znate i sami jer ste pročitali upravo ovde.

Od tada pa do danas prošlo je 365 lepih dana druženja. Iza nas je preko 830 članaka, što je u proseku 2 teksta dnevno. Nekad manje nekad više, ali svakog dana. Subota, nedelja, praznik, lepo vreme i nevreme, BiciSvet je uvek bio tu za vas.

Dugujem veliku zahvalnost Dragani Petrović, Daliboru Joviću, Nemanji Glišić i svim ljudima koji me poznaju i koji su nesebično pomogli da sajt radi besprekorno na veoma visokom nivou i što se tiče izgleda i što se tiče kvaliteta sadržaja. Zahvalnost ide i svim momcima i devojkama koji voze trke na ovim prostorima kao i uvek prisutnim "morskim paukovima" koji takođe na svoj način pokreću sve.

Moram da vam priznam da je bilo zadovoljstvo raditi i za vas posetioce, vaše klikove, komentare i oduševljenja. Hvala vam što ste tu i što svakog jutra ili večeri proverite šta ima novo na BiciSvetu, hvala vam što postojite, jer bez vas ovaj sajt ne bi imao smisla.
HVALA SVIMA

(BiciSvet.com/Đorđe Pejković)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down