Bicisvet

Nagradna igra - rezultati

BiciSvet-foto-konkursPosle nekih 50-ak slika, moja rigorozna pravila i uslove konkursa preživelo je 30 fotki tj. njihovih autora koji su ispoštovali sve navedene uslove - širinu slike od 670 px za horizontalno orijentisane fotografije i širinu slike od 335 px za vertikalno orijentisane fotografije, što je gomila vas izmešala - ja vas zbunio :-)

Jednoglasnom odlukom žirija pobednik je Nikola koji je poslao fotku... pogledajte ispod. Moram da priznam da sam malo preterao sa postavljanjem pravila, ali generalno smo progledali kroz prste za nazive fotografija, a i neke dobre sam sredio na željenu širinu. Sledeći put biće blaži kriterijumi. Moram i da se zahvalim svim učesnicima, a posebno onima iz bivših jugoslovenskih republika. Uglavnom podijum izgleda ovako:

3.mesto osvojio je Milan Dragojević - Subotica sa slikom "Vožnja uz njive i oblake":

Voznja-uz-njive-i-oblake-Milan-Dragojevic

2.mesto osojio je Velibor Rajin - Vršac sa fotografijom "Samo ne u rikverc"

Samo-ne-u-rikverc-Velibor-Rajin

1.PRVO MESTO
Jednoglasnom odlukom žirija sa komentarom VAU osvojio je Nikola Đokić - Kotež:

Kompanjon-i-ja-posle-overavanja-Avale-Nikola-Djokic

Autor kaže: "Fotografije je nastala na brdu iznad Lešća posle povratka sa Avale i nekog mog istraživanja vidikovaca Beograda. Imao sam tu sreću da je svetlo bilo nestvarno"

Ostale slike koje smo izdvojili pogledajte u našoj GALERIJI (što je i novina na sajtu za narednu gdinu - galerija slika)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down