Bicisvet

RadioShack Nissan Trek- prezentacija tima

Godinu 2012 obeležiće mnoga raspadanja ali i spajanja timova. Tako je fuzijom nastao  RadioShack-Nissan-Trek.  Tim je zvanično predstavljen 6.januara 2012 godine. Tog istog datuma, prošle godine, je formiran super tim, Leopard Trek, od koga se mnogo očekivalo a ista očekivanja ima i nov tim.

I dalje je Tour de France, na čelu sa Endijem , primarni cilj. Za razliku od prošle godine Endi Šlek će ove sezone  pored stare podrške, imati i pomoć veterana kao što su Kloden i Horner. Johan Brujnel  je na prezentaciji rekao da Tour de France neće biti jedini cilj ‘’Priče o tome da Endi ne može da dobije TDF moraju da se zaustave. Tur može da se dobije ili izgubi na mnogo načina. Kontador i Evans imaju slabije ekipe pa ih je moguće lako izolovati’’.  Velike nade se polažu i u Kanćelaru koji bi mogao da trijumfije na velikom broju klasika.

Pored nove opreme, predstavljana si i tri glavna sponzora(RadioShack, Nissan i Trek). Na prezentaciji su pored  iskustva i kvaliteta bili uočljivi i entuzijazam i ogromna motivacija kompletnog tima.

(BiciSvet.com/Dragana Petrović)

O autoru
Gaga
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down