Bicisvet

BiciSvet 2. rođendan

bike_cakeDanas nam je divan dan divan dan, ali ne i za vožnju zato nećemo rođendan proslaviti na bajku.

Torte nema, bar ove godine nećemo da vam pravimo zazubice kako se sladimo njome kao prošle godine u RIS cycling radionici, ali je tu jedna skromna sličica torte :-)

Koga zanima zašto je baš danas rođendan nek klikne tj. pročita OVDE a ja ću samo reći da sam vam srdio neradni 15-ti februarski dan na poslu za BiciSvet rođendan - malo li je ha ;-)

Ne znam šta bih vam rekao osim onog uobičajenog hvala što pratite BiciSvet. Druga godina je eto za nama, a bila je puna uzbuđenja i neočekivanih obrta što na trkama što u svetu biciklizma. Naše društvo ili ti komuna je sve brojnija pošto trenutno stranica BiciSvet na fejsbuku broji 1023 BiciFejsbukovca.

Moram da vam priznam da sam prijatno iznenađen što se ovako, bez neke velike reklame, brzo širimo. Prošle godine u ovo vreme bilo nas je duplo manje sa nekih 800 tekstova, a sada je tu preko hiljadu ljudi i ukupno 1240 tekstova raspoređenih u 10 stranica koje možete pregledati sa desne strane.

Iskoristio bih i ovu priliku da vas pozovem da nam pišete (info@bicisvet.com), što u rubrici pismo meseca, što kao odvojene članke koje ćemo objavljivati na sajtu. Tema je naravno biciklizam, vaši utisci sa raznih vožnji ili vesti iz vaših klubova i zajednica.

Podelio bih sa vama i još jedno moje oduševljanje. To je sajt STRAVA koji sam nedavno otkrio jer sam do ove zime koristio Nokia tel pa nisam bio, kako bi se reklo u "android fazonu". Predložio bih svim da se i tu družimo jer je to odličan i besplatan način da razmenimo vožnje. Potreban vam je android telefon na kome instalirate strava cycling aplikaciju. Uključite snimanje pre vožnje i po podne na fejsbuku podelite sa nama vožnju da komentarišemo gde je ko i koliko bio. Ja sam do sada skupio skromnih 73km  :-) Naravno i ko ima GARMIN takođe može sa nama podeliti svoje vožnje - OVDE

Za kraj da kažem da rođendane danas slave: trostruki Svetski prvak Oskar Freire, Vladimir Gusev, Luka Paolini i drugi. SREĆAN NAM ROĐENDAN : i vidimo se na drumu :-)

(BiciSvet.com/Đorđe Pejković)

O autoru
Đorđe Pejković
Đorđe Pejković - EUROSPORT cycling commentator
Nastavi sa čitanjem postova iz kategorije
Vruća tema
COVID-19
crossmenuchevron-down